Logo-Cyclolab

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

Heb je terugkerende klachten of zit die oude blessure je nog dwars? Heb je soms onterecht het gevoel dat je tegen de wind in fietst? Wil je gewoon harder fietsen zonder harder te trappen? Kom dan naar het Cyclolab van Chiropractie Vught voor een fietspositie analyse.

De unieke combinatie van expertise op het gebied van sport chiropractie en de wielrensport maakt de fietspositie analyse bij Cyclolab zeer effectief.

De uitgebreide rapportage geeft inzicht in de ideale fietspositie en bevat duidelijke coördinaten waarmee jouw fiets bij de fietsspeciaalzaak perfect kan worden afgesteld.  Verras je ploeggenoten en gun jezelf dat extra vermogen !!

Voor wie?

De fietspositie analyse is geschikt voor iedere fietser: van beginner tot professional.  Er zijn 3 opties: je wilt een standaardmeting (lichamelijk onderzoek en fietsmaten), een basismeting (standaardmeting plus videoanalyse) of een uitgebreide meting (basismeting plus pasfiets, zadel- en voetdrukmeting). De kosten zijn respectievelijk:  53,  €135 en  € 195,-.

We stellen de verschillende metingen in het onderzoek graag af op jouw persoonlijke situatie.  De (aanvullende) consulten van de chiropractor worden in veel gevallen vergoed door de verzekeraar. Bel met de praktijk voor een afspraak of fiets even langs. Zie ook consultprijzen praktijk

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29