Logo-Cyclolab

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

Fietspositiemetingen zijn sterk in opkomst. Het is goed voor de analyse van wielerblessures, het optimaliseren van de trapbeweging en het werkt preventief om klachten te voorkomen.

Heb jij terugkerende pijnklachten of zit die oude blessure je nog dwars? Heb je soms onterecht het gevoel dat je tegen de wind in fietst of wil je gewoon harder fietsen zonder harder te trappen? Kom dan naar het Cyclolab voor een fietspositie analyse. De unieke combinatie van expertise op het gebied van sport-chiropractie en de wielrensport maakt de fietspositie analyse bij Cyclolab zeer effectief.

De uitgebreide rapportage geeft inzicht in de ideale fietspositie en bevat duidelijke coördinaten waarmee jouw fiets bij de fietsspeciaalzaak perfect kan worden afgesteld.  Verras je ploeggenoten en gun jezelf dat extra vermogen !! Bekijk voor een goede uitleg ook bovenstaande video.

 Het CYCLOLAB is partner van het METEC-TKH Continental Cycling Team, de Zesdaagse van Rotterdam en het SMC Jeroen Bosch Ziekenhuis

Voor wie?

De fietspositie analyse is geschikt voor iedere fietser: van beginner tot professional.  Er zijn 3 opties: je wilt een standaardmeting (lichamelijk onderzoek en fietsmaten), een basismeting (standaardmeting plus videoanalyse) of een uitgebreide meting (basismeting plus pasfiets, zadel- en voetdrukmeting).

De kosten zijn respectievelijk:  € 69,- ,  € 145,- en  € 195,-. Voor een impessie bekijk bovenstaand video !! Voor aanvullende metingen zie: consultprijzen praktijk. We stellen de verschillende metingen in het onderzoek graag af op jouw persoonlijke situatie.  De (aanvullende) consulten van de chiropractor worden vergoed in het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar. Bel met de praktijk voor een afspraak (073-6840910) of fiets even langs. Zie ook consultprijzen praktijk

Metec logo 2015

       82be16887c9835693678fdc0f21d29b9 400x400         zesdaagse Rotterdam

 

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29