logo vught2013

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

chiro4

 

Consultprijzen Chiropractie Vught:

- Eerste consult: € 69,-

- Vervolgconsulten: € 53,-

- Niet nagekomen afspraak € 28,-

- Oriëntatie-afspraak: € 28,-

- Voetscan: € 10,-

 

Consultprijzen CYCLOLAB *):

- Standaard fietspositiemeting racefiets / MTB: € 69,-

- Basis fietspositiemeting racefiets / MTB: € 145,-

- Uitgebreide fietspositiemeting / tijdritfiets: € 195,-

- Tijdritfiets na fietspositiemeting racefiets: € 145,-

- Controlemeting (zelfde fiets als meting): € 50,-

- Tweede fietstest na basis / uitgebreide fietspositiemeting € 53,-

- Nameting jeugd in de groei: € 53,-

- Behnandeling tijdens meting /na meting: in te plannen bij Chiropfractie Vught: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 073-6840190

- Terugkommiddag eerste keer: € 15,-

- Terugkommiddag tweede keer: € 53,-

- Bij overweging aankoop nieuwe fiets binnen 1 jaar na basis en/of uitgebreide test: gratis plugin voor max twee merken: € 0,-, meer dan twee merken: € 20,- per merk/ type. Na 1 jaar kosten € 20,- per merk / type

 

Wijzigingen in prijzen voorbehouden *). Informeer bij onze assistente voor de actuele prijzen (073-6840194). Bij niet verschijnen worden kosten in rekening gebracht.

Het is bij ons en andere chiropractie praktijken gewoonte direct aan de balie af te rekenen door middel van pinbetaling of contante betaling. U ontvangt een kwitantie om in te dienen bij uw zorgverzeraar.

Een overzicht van de actuele vergoedingen van chiropractie door de zorgverzekeraars in Nederland kunt u HIER vinden.

Vergoedingen:

Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden behandeling door erkende chiropractoren in de aanvullende pakketten. Check het overzicht van actuele vergoedingen. De behandelend chiropractor dient lid te zijn van een erkende beroepsvereniging, zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden en vergoedingen. In onze praktijk wordt u behandeld door erkende chiropractoren, die geregistreerd zijn bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de NCA.


Verwijzing nodig?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing van een regulier arts nodig. Uw chiropractor vraagt ook niet om een verwijzing, maar zal indien nodig met uw toestemming ruggespraak houden met uw behandelend arts.

Goed nieuws!

De zorgverzekeraars hebben ook voor dit jaar opnieuw chiropractie in hun aanvullende pakketten opgenomen. Er is landelijk veel vraag naar deze behandeling en het is mooi om te zien dat de vergoedingen overwegend gelijk zijn gebleven.  Dat is bijzonder omdat de vergoedingen bij andere beroepsgroepen en medische ingrepen de laatste jaren alleen maar verlaagd werden. De kosten - baten verhouding voor chiropractie behandeling is blijkbaar steeds gunstig. Wat veel patiënten niet weten is dat de vergoeding voor chiropractie buiten het wettelijk eigen risico valt!! Dit betekent dat als u naar de chiropractor gaat, u niet eerst uw wettelijk eigen risico op hoeft te maken. De vergoeding gaat direct bij de eerste behandeling in.

*) prijzen dd.1-7-2017

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29