Logo-Cyclolab

STATIONSSTRAAT 20, 5261 VB VUGHT 073 - 6840194

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen voor verschillende metingen (zie ook: mogelijkheden):

Stap 1
Vraaggesprek en bespreking fietservaring, grenzen en ambities. Zodoende ontdekken wij waar jou knelpunten en mogelijkheden liggen.

Stap 2
Een uitgebreid lichamelijk onderzoek door een (sport-)chiropractor. Deze gegevens gaan wij tijdens de fietsanalyse gebruiken. Indien nodig advies ondersteunende behandeling of oefeningen.

Stap 3
Opmeten van het lichaam (geometrie). Vaststellen fietscoördinaten en beoordeling met video-analyse op je eigen fiets. Bevat optimaliseren stand schoenplaatjes, advies fietstechniek en (eventueel) zadeldrukmeting. In deze fase ga je met ons inventariseren wat de ideale fietspositie voor je is. Gegevens uit stap 1 en 2, die invloed op je fietspositie hebben, komen aan bod.

Stap 4
Coordinaten worden overgezet op de ‘pasfiets’ van Shimano; dit is bikefitting met "state of the art" apparatuur. Hier verfijnen we je ideale positie. We zoeken naar de meest optimale positie en zorgen voor comfort en beter rendement. Dit is bikefitting tot in de detail ! Een zadeldrukmeting en pedaaldrukmeting complementeren de test. Daarnaast zijn mogelijkheden aanwezig richting sportzooltjes.

Stap 5
Bij alle metingen bespreken we de bevindingen. Je ontvangt hiervan nadien een e-mail rapport op maat met lichamelijke en technische gegevens, illustraties en eventueel chiropractisch advies. Met de nieuwe coördinaten kun je direct naar de fietsspeciaalzaak.

Wil je meer gedetailleerde vrijblijvende informatie? Bel 073-6840910 of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bekijk ook een keer de video op de homepage van deze webpagina: www.cyclolab.nl

fotos cyclolab

Het CYCLOLAB is partner van METEC-TKH continental cycling team, de Zesdaagse van Rotterdam 2017, het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis:

Metec logo 2015    zesdaagse Rotterdam    SMC JBZ

 

Copyright © 2015, Chiropractie Vught | Disclaimer | FB f Logo blue 29