Vanaf 1 september: een collega chiropractor erbij!
Barbara van de Sande

Vanaf 1 september: een collega chiropractor erbij!

Per 1 september wordt ons team uitgebreid met een collega chiropractor. Barbara van de Sande zal op dinsdag en vrijdag in de praktijk gaan werken.

Hierbij een korte introductie: 

Barbara van de Sande is geboren in Tilburg en opgegroeid in Eindhoven. Ze is een fanatiek hockeyster (Oranje-Rood in Eindhoven) en daarnaast doet ze graag aan crossfit. Na haar Bachelor Fysiotherapie besloot ze zich verder te specialiseren. Ze volgde een Master opleiding chiropractie aan de Welsh Institute of Chiropractic en studeerde in 2018 cum laude af. Tijdens haar studie chiropractie volgde ze ook een opleiding Echografie. Sinds haar afronding van haar studie werkte ze een jaar met veel plezier in een praktijk in Hilversum en Eindhoven. Vanaf September 2019 zal ze het team van Vught komen versterken.


“De keuze voor chiropractie kwam net zoals bij Wim tijdens mijn werk als Fysiotherapeut. Ik zag soms onvoldoende vooruitgang bij mijn patiënten en wilde graag meer diepgang/ kennis en behandeltechnieken leren. Ik had het geluk dat er een chiropractor in ons gezondheidscentrum gevestigd was, waarmee ik over patiënten multidisciplinair kon overleggen. De rol van de chiropractor tijdens de multi-disciplinaire aanpak sprak me erg aan”.

Naast mijn werk als chiropractor volg ik regelmatig bij- en nascholingscursussen. Mijn interesse ligt voornamelijk op het gebied van:

Rugklachten
Nek- en hoofdpijnklachten
Sportblessures en preventie
Schouderklachten
Dry needling
Pediatrie (kinder-chiropractie) en klachten tijdens de zwangerschap

Barbara is net als Wim lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Alle nieuwsberichten
Afspraak maken