Consultprijzen Chiropractie Vught:

- Eerste consult: € 69,-

- Vervolgconsulten: € 54,-

- Niet nagekomen afspraak € 29,-

- Oriëntatie-afspraak: € 29,-

- Voetscan: € 10,-

- Andumed behandelbank: bij ons voor iedere patiënt na iedere behandeling gratis

- Andumed behandelbank abonnement: 10 sessie's voor 54,- euro

 

Consultprijzen CYCLOLAB *):

- Basis fietspositiemeting racefiets / MTB: € 155,-

- Uitgebreide fietspositiemeting "Elite" : € 175,-

- Uitgebreide fietspositiemeting "Pro" : € 205,-

- Uitgebreide fietspositiemeting "TT / tijdrit" : € 245,-

- Terugkommiddag voor iedere geteste renner eerste keer: gratis

- Terugkommiddag tweede keer: € 15,-

- Tweede fietstest na basis / uitgebreide fietspositiemeting € 105,-

- Nameting jeugd in de groei: € 54,-

- Behandeling tijdens meting /na meting: in te plannen bij Chiropfractie Vught: balie@cvught.nl / 073-6840190

 

- Bij overweging aankoop nieuwe fiets binnen 1 jaar na basis en/of uitgebreide test: gratis plugin voor max twee merken: € 0,-, meer dan twee merken: € 20,- per merk/ type. Na 1 jaar kosten € 20,- per merk / type. Voor uitleg wat elke test inhoud klik hier: Mogelijkheden fietspositiemeting Cyclolab 2018


 

*) Prijzen onder voorbehoud. Prijzen Cyclolab kunnen worden aangepast. Informeer bij onze assistente voor de actuele prijzen (073-6840194). Bij niet verschijnen worden kosten in rekening gebracht.

Het is bij ons de gewoonte direct aan de balie af te rekenen door middel van pinbetaling of contante betaling. U ontvangt een kwitantie om in te dienen bij uw zorgverzeraar.

Een overzicht van de actuele vergoedingen van chiropractie door de zorgverzekeraars in Nederland kunt u hier vinden.

Vergoedingen:

Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden behandeling door erkende chiropractoren in de aanvullende pakketten. Check het overzicht van actuele vergoedingen. De behandelend chiropractor dient lid te zijn van een erkende beroepsvereniging, zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden en vergoedingen. In onze praktijk wordt u behandeld door erkende chiropractoren, die geregistreerd zijn bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de NCA.


Verwijzing nodig?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing van een regulier arts nodig. Uw chiropractor vraagt ook niet om een verwijzing, maar zal indien nodig met uw toestemming ruggespraak houden met uw behandelend arts.

Goed nieuws!

De zorgverzekeraars hebben ook voor dit jaar opnieuw chiropractie in hun aanvullende pakketten opgenomen. Er is landelijk veel vraag naar deze behandeling en het is mooi om te zien dat de vergoedingen overwegend gelijk zijn gebleven.  Dat is bijzonder omdat de vergoedingen bij andere beroepsgroepen en medische ingrepen de laatste jaren alleen maar verlaagd werden. De kosten - baten verhouding voor chiropractie behandeling is blijkbaar steeds gunstig. Wat veel patiënten niet weten is dat de vergoeding voor chiropractie buiten het wettelijk eigen risico valt!! Dit betekent dat als u naar de chiropractor gaat, u niet eerst uw wettelijk eigen risico op hoeft te maken. De vergoeding gaat direct bij de eerste behandeling in.

*) prijzen dd.1-4-2018

Maak afspraak