Consultprijzen Chiropractie Vught *):

- Eerste consult (volledig onderzoek en eerste behandeling): € 70,-

- Vervolgconsulten (behandeling): € 55,-

- Niet nagekomen afspraak € 29,-

- Oriëntatie-afspraak: € 29,-

- Medical taping: € 10,-

- Andumed behandelbank (patiënten): gratis

- Andumed behandelbank (niet-patiënten): 10 sessie's voor 55,- euro

 

Consultprijzen CYCLOLAB *):

- Fietspositiemeting Basis  racefiets / MTB: € 165,-

- Fietspositiemeting uitgebreid "Elite" : € 185,-

- Fietspositiemeting uitgebreid "Pro" : € 215,-

- Tweede fiets direct na Basis/Elite/Pro meting: € 55,=

- Fietspositiemeting  uitgebreid "TT / tijdrit" : € 255,-

- Afstellen fiets bij onze businesspartners (oa Mantel Den Bosch): gratis

- Tweede fietstest na basis / uitgebreide fietspositiemeting € 115,-

- Nameting jeugd in de groei: € 55,-

- Behandeling tijdens meting /na meting: in te plannen bij Chiropractie Vught: balie@cvught.nl / 073-6840190

 

- Bij overweging aankoop nieuwe fiets binnen 1 jaar na basis en/of uitgebreide test: gratis plugin voor max twee merken: € 0,-, meer dan twee merken: € 20,- per merk/ type. Na 1 jaar kosten € 20,- per merk / type. Voor uitleg wat elke test inhoud klik hier: Mogelijkheden fietspositiemeting Cyclolab 2021


 

*) Prijzen onder voorbehoud. Prijzen Chiropractie Vught / Cyclolab kunnen worden aangepast. Informeer bij onze assistente voor de actuele prijzen (073-6840194). Annuleringen dienen >24 uur vantevoren telefonisch te worden doorgegeven (073-6840194). Niet nagekomen afsparken worden helaas in rekening gebracht.

Het is bij ons de gewoonte direct aan de balie af te rekenen door middel van pin- / contante betaling. U ontvangt een kwitantie om in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Een overzicht van de actuele vergoedingen van chiropractie door de zorgverzekeraars in Nederland kunt u hier vinden.

Vergoedingen:

Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden behandeling door erkende chiropractoren in de aanvullende pakketten. Check het overzicht van actuele vergoedingen. De behandelend chiropractor dient lid te zijn van een erkende beroepsvereniging, zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden en vergoedingen. In onze praktijk wordt u behandeld door erkende chiropractoren, die geregistreerd zijn bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de NCA.


Verwijzing nodig?

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing van een regulier arts nodig. Uw chiropractor vraagt ook niet om een verwijzing, maar zal indien nodig met uw toestemming ruggespraak houden met uw behandelend arts.

Goed nieuws!

De zorgverzekeraars hebben ook voor dit jaar opnieuw chiropractie in hun aanvullende pakketten opgenomen. Er is landelijk veel vraag naar deze behandeling en het is mooi om te zien dat de vergoedingen overwegend gelijk zijn gebleven.  Dat is bijzonder omdat de vergoedingen bij andere beroepsgroepen en medische ingrepen de laatste jaren alleen maar verlaagd werden. De kosten - baten verhouding voor chiropractie behandeling is blijkbaar steeds gunstig. Wat veel patiënten niet weten is dat de vergoeding voor chiropractie buiten het wettelijk eigen risico valt!! Dit betekent dat als u naar de chiropractor gaat, u niet eerst uw wettelijk eigen risico op hoeft te maken. De vergoeding gaat direct bij de eerste behandeling in.

*) prijzen dd.1-1-2021

Maak afspraak