Consultprijzen

Chiropractie Vught *):

  • Eerste consult (volledig onderzoek en eerste behandeling): € 76,-
  • Vervolgconsulten (behandeling): € 59,-
  • Niet nagekomen afspraak € 30,-
  • Oriëntatie-afspraak: € 30,-
  • Medical taping: € 10,-
  • Andumed behandelbank (patiënten-direct na de behandeling): gratis
  • Andumed behandelbank (patiënten): 10 sessie's voor € 59,- 
  • Andumed behandelbank (niet patiënten: 10 sessies voor € 118,-

 *) Prijzen onder voorbehoud. Prijzen Chiropractie Vught kunnen worden aangepast. Informeer bij onze assistente voor de actuele prijzen (073-6840194). Annuleringen dienen >24 uur van te voren telefonisch te worden doorgegeven (073-6840194). Niet nagekomen afspraken worden helaas in rekening gebracht.

Het is bij ons de gewoonte direct aan de balie af te rekenen door middel van pin-/contante betaling. U ontvangt een kwitantie om in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoedingen:
Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden behandeling door erkende chiropractoren in de aanvullende pakketten. Check het overzicht van actuele vergoedingen. De behandelend chiropractor dient lid te zijn van een erkende beroepsvereniging, zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden en vergoedingen. In onze praktijk wordt u behandeld door erkende chiropractoren, die geregistreerd zijn bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de NCA.

Verwijzing nodig?
Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing van een regulier arts nodig. Uw chiropractor vraagt ook niet om een verwijzing, maar zal indien nodig met uw toestemming ruggespraak houden met uw behandelend arts.

Goed nieuws!
De zorgverzekeraars hebben ook voor dit jaar opnieuw chiropractie in hun aanvullende pakketten opgenomen. Er is landelijk veel vraag naar deze behandeling en het is mooi om te zien dat de vergoedingen overwegend gelijk zijn gebleven.  Dat is bijzonder omdat de vergoedingen bij andere beroepsgroepen en medische ingrepen de laatste jaren alleen maar verlaagd werden. De kosten - baten verhouding voor chiropractie behandeling is blijkbaar steeds gunstig. Wat veel patiënten niet weten is dat de vergoeding voor chiropractie buiten het wettelijk eigen risico valt!! Dit betekent dat als u naar de chiropractor gaat, u niet eerst uw wettelijk eigen risico op hoeft te maken. De vergoeding gaat direct bij de eerste behandeling in.

*) prijzen d.d.1-1-2024

Afspraak maken