Barbara

Barbara volgde een Master opleiding chiropractie aan de Welsh Institute of Chiropractic en studeerde in 2018 cum laude af. Tijdens haar studie chiropractie volgde ze ook een opleiding Echografie. Sinds haar afronding van haar studie werkte ze een jaar met veel plezier in een praktijk in Hilversum en Eindhoven. Vanaf September 2019 werkt Barbara bij ons in Vught.

Barbara-website-team.jpeg
“De keuze voor chiropractie kwam net zoals bij Wim tijdens mijn werk als Fysiotherapeut. Ik zag soms onvoldoende vooruitgang bij mijn patiënten en wilde graag meer diepgang/ kennis en behandeltechnieken leren. Ik had het geluk dat er een chiropractor in ons gezondheidscentrum gevestigd was, waarmee ik over patiënten multidisciplinair kon overleggen. De rol van de chiropractor tijdens de multi-disciplinaire aanpak sprak me erg aan”.

Naast mijn werk als chiropractor volg ik regelmatig bij- en nascholingscursussen. Mijn interesse ligt voornamelijk op het gebied van:

Rugklachten
Nek- en hoofdpijnklachten
Sportblessures en preventie
Schouderklachten
Dry needling
Pediatrie (kinder-chiropractie) en klachten tijdens de zwangerschap

Barbara is net als Wim lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

image00040.jpeg

Maak afspraak