Tom van der Velden

Ik ben geboren en getogen in Veldhoven.

Mijn middelbare school tijd heb ik doorgebracht op het Sint-Joris College in Eindhoven in het LOOT-programma, wat inhoudt dat je topsport kunt combineren met school. Aangezien ik op een hoog niveau tenniste was dit voor mij de ideale manier om veel te kunnen trainen.
Ik heb in mijn jeugd veel landelijke toernooien gespeeld en mijn beste resultaat was nummer 18 van de Nederlandse Jeugdranglijst tot en met 16 jaar.
Dit was ook de reden dat ik heel graag naar Amerika wilde om daar het studeren met tennis te kunnen combineren. Na het behalen van mijn VWO examen ben ik daarom naar Texarkana (Amerika) vertrokken om daar College tennis te spelen voor de Eagles. Dit was een schitterende ervaring om mee te maken. Helaas was het niet mogelijk om de opleiding Chiropractie met College tennis te combineren, daarom heb ik de keuze gemaakt om 1 jaar Kinesiologie te studeren, om vervolgens de overstap te maken naar de opleiding Chiropractie aan de Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland. In Engeland heb ik 4 fantastische jaren gehad en heb ik in 2021 mijn studie cum laude afgerond.

Aangezien ikzelf op hoog niveau heb getennist, ben ik erg geïnteresseerd in het behandelen van topsporters maar ook het behandelen van baby's en kinderen heeft mijn interesse.

Tot ziens in de praktijk!

Tom-website.jpg

Afspraak maken