Wim Brussee

In 1994 begon ik, na een tijd als fysiotherapeut te hebben gewerkt, aan de studie chiropractie aan de Anglo-European College of Chiropractic (AECC, Universiteit van Bournemouth in Engeland).

Ik koos voor chiropractie omdat ik zelf veel baat had bij chiropractie voor een oude hardnekkige sportblessure uit de periode dat ik intensief wielrende. Beroepsmatig raakte ik geïnteresseerd vanwege de diepgaande kennis, uitgebreide behandeltechnieken en opvallende resultaten. Sinds de afronding van de studie werkte ik als chiropractor in diverse praktijken in Den Haag, Heemstede en Zeist. Op 2 april 2001 opende ik mijn eigen praktijk in het Wateringseveld in Den Haag.

In de zomer van 2010 verhuisde ik naar zuid-oost Brabant en in november 2011 opende mijn nieuwe praktijk op de Stationsstraat 20 in Vught. De praktijk is ingericht voor het behandelen van reguliere patienten, maar biedt ook ruimte voor specialistische analyses en testen van sporters.

In 2008 ben ik gestart met me te specialiseren in de behandeling van wielrenners en richtte het Cyclolab op. Het Cyclolab is gespecialiseerd in de behandeling van geblesseerde wielrenners, het opmeten en optimaliseren van fietsposities en preventieve analyses voor Race /MTB en tijdritfietsers. Het Cyclolab is partner van het METEC-TKH Continental Cycling team, WV Schijndel en het Sport Medisch Centrum van het JBZ in Den Bosch. Wim is als chiropractor verder bekend van de Zesdaagse van Rotterdam.Wim_nieuwe_kleding.jpg

 Metec-logo-2015.png       Logo-WV-Schijndel-1.png       Logo-JBZ.png  

Brussee: "Ik oefen mijn vak na 20 jaar nog met heel veel plezier uit. Het blijft mooi om grote stappen te maken in iemands herstel. De resultaten van speciale chiropractische toepassingen bij patiënten en sporters zijn verbluffend. Ik ben nog steeds blij als ik die verandering bij mensen kan creeëren".

Afspraak maken