Tips voor tuinieren zonder rugpijn

De zomer komt eraan en dat betekent dat we weer in de tuin willen werken. Lees hier onze tips!

Lees meer

Spanningshoofdpijn

In Nederland is hoofdpijn een veel voorkomend probleem waarbij 60% van de vrouwen en 45% van de mannen wel eens last van hebben.

 

Lees meer

Wat is een Hernia?

Chiropractoren zien veel patiënten die last hebben van een hernia. Een hernia reageert normaal goed op chiropractische behandelingen, en het is wijselijk om een afspraak te maken in het vroege stadium. 

Lees meer

Slijtage en artrose

Slijtage, ook wel artrose genoemd is de meest voorkomende reumatische aandoening aan het kraakbeen. Maar liefst 1.5 miljoen mensen in Nederland hebben hier dagelijks last van.

 

Lees meer

Pijn bij zwangerschap

In dit artikel wordt beschreven wat een chiropractor voor je kan betekenen als je (diverse) klachten hebt tijdens je zwangerschap. Het is mogelijk om je door een chiropractor te laten behandelen, zonder complicaties.

Lees meer

Wat te doen bij nekpijn

Pijn in de nek is een klacht waar naar maar liefst 70% van de bevolking wel eens mee te maken krijgt. De afgelopen jaren is er een stijging geweest in het aantal mensen met nekklachten, hoogstwaarschijnlijk door de toename van thuiswerken.

Lees meer

Pijnstillers slikken?

Is het slikken van pijnstillers verstandig? Wanneer je veel pijn hebt, ga je meestal pijnstillers gebruiken. Helpen lichte pijnstillers niet dan worden er steeds zwaardere, soms verslavende pijnstillers voorgeschreven, waaronder Oxycodon. 

Lees meer

Krakend geluid?

In de volksmond staan chiropractoren vaak bekend als de “bottenkrakers”. Dit komt omdat er bij een chiropractische behandeling dikwijls een krakend geluid te horen is. 

Lees meer

Carpaal tunnel syndroom

Het carpaal tunnel tunnel syndroom (CTS) is de meest voorkomende perifere zenuwaandoening die bij 5 tot 10% van de mensen voorkomt. 

Lees meer
Afspraak maken