Oriëntatie afspraak

Een oriëntatie-afspraak is in het leven geroepen om patienten de mogelijkheid te geven zich te oriënteren of chiropractie is voor hun kan betekenen. Een oriëntatie-afspraak kost normaliter € 29,-, maar is af en toe gratis tijdens acties vermeld op de site of in de plaatselijke kranten. Voor familie, vrienden en kennissen van bestaande patiënten is een oriëntatie-afspraak altijd gratis en vrijblijvend. Aan de balie kunt u aangeven via wie u komt.

U komt niet voor een orientatie-afspraak in aanmerking als u al patient bent in onze praktijk. Ook is het niet mogelijk achteraf een gewoon eerste consult om te zetten in een orientatie-afspraak. Voor vragen bel onze balie-assistente op 073-6840194. 

Wat gebeurt er?
Oriëntatie-afspraken zijn maximaal 30 minuten. De patiënt geeft aan wat de reden is van het bezoek en wat de voorgeschiedenis is van de klachten. De chiropractor zal verschillende vragen stellen om zich een goed beeld te kunnen vormen. Er vindt een beknopt lichamelijk onderzoek plaats. Vervolgens krijgt de patiënt advies over de mogelijkheden van chiropractische behandeling bij de betreffende klacht(en) en besluit de patiënt zelf wél of géén afspraak te maken voor een eerste consult.

Welke klachten?
Chiropractie is geschikt voor een breed scala van problemen die te maken hebben met het zenuwstelsel, de wervelkolom en de spieren in het lichaam.

Kosten?
Aan deze oriëntatie-afspraak zijn géén kosten verbonden als een familielid, kennis al bekend is in onze praktijk. Normaal kost een oriëntatie afspraak € 29,-

Maak afspraak