Wim Brussee (chiropractor/eigenaar)

IMG_2540-2-2.jpg

Wim is chiropractor sinds 1997

Hij startte zijn eerste praktijk in Den Haag, maar verhuisde met zijn gezin in de zomer van 2010 naar Brabant. Daar richtte hij zijn huidige praktijk op in Vught. Lees verder over Wim

Tom van der Velden (chiropractor)

IMG_2521.jpg

Tom is geboren en getogen in Veldhoven. Zijn middelbare school tijd heeft hij doorgebracht op het Sint-Joris College in Eindhoven in het LOOT-programma, wat inhoudt dat je topsport kunt combineren met school.
Lees verder over Tom

Petra van Bussel (assistente)

IMG_2489.jpg

Petra is sinds de start van de praktijk bij ons werkzaam. In haar vrije tijd wandelt ze veel en bakt ze graag met haar kleinkinderen.

Yolande Groothuis (assistente)

IMG_2496.jpg

Sinds 1 oktober 2020 is Yolande bij ons werkzaam. In haar vrije tijd kookt ze graag en wandelt (en traint) ze veel met haar hond.

Paul Gruijthuizen

SMC-TJV-13-1.jpg

Ik doe fietspositie analyses bij Cyclolab en kom uit Son en Breugel. Daarnaast ben ik nog actief wielrenner en studeer ik fysiotherapie. Het is gaaf dat ik van mijn twee passies mijn beroep heb kunnen maken en kijk er naar uit om in De Meet andere wielrenners te helpen en adviseren!

Pie Eijck

SMC-TJV-14.jpg

Ik ben afgestudeerd bewegingstechnoloog en student Osteopathie. Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en de biomechanica. Bij Cyclolab vind ik het interessant om de prestaties van de wielrenner te verbeteren en blessures te voorkomen. Ik woon in Den Bosch en ben in mijn vrije tijd te vinden op de fiets en in de sportschool.

Actiefoto fietsmeting

Cyclolab_Op_Testfiets_1_DSC1923.jpg

Actiefoto fietsmeting

Cyclolab_Loodlijn_2_DSC1859.jpg

Afspraak maken