Bij ons werken een chiropractor (Wim Brussee), twee balie-assitentes (Petra van Vught en Antonie Clijnk), een podotherapeute (Annabelle Pont), een sport-masseuse (Paulien Wijffels) en een Personal Trainer (PT). 

Chiropractor Wim Brussee

Wim Brussee is chiropractor sinds 1997.Behandeling-patiente.jpg

Hij startte zijn eerste praktijk in Den Haag, maar verhuisde met zijn gezin in 2010 naar Brabant. Daar richtte hij zijn huidige praktijk op in Vught. Lees meer over Wim .

Balie-assistentes

In onze praktijk werken twee balie-assistentes, die ons helpen bij het inplannen van de patienten, de telefonie en allerlei administratieve handelingen. Petra van Vught is sinds de start van de praktijk bij ons werkzaam. In haar vrije tijd wandelt ze veel en fietst op haar racefiets.

Petra-aan-de-balie-1.jpg 

Onze tweede assistente is Antonie Clijnk. Zij werkt bij ons als balie-assistente en assisteert ons in het CYCLOLAB. Naast het werk tennist ze en gaat graag naar het theater. 

 foto-Antonie.jpg

Podotherapie

20170715-Annabelle-155-kopie.jpg(Sport-) podotherapeute Annabelle Pont heeft al enkele jaren een praktijk in Son en werkt sinds maart 2018 ook in onze praktijk. Annabelle heeft, na jarenlang te hebben gewerkt in de farmaceutische industrie, gekozen voor een andere richting in haar carriere. Ze studeerde podotherapie aan de Hogeschool in Eindhoven, en specialiseerde zich later stadium in de sport-podotherapie.


20170715-Annabelle-11-kopie.jpgAnnabelle is zelf een fanatieke sportster en zeer gemotiveerd om zich voor u in te zetten. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan via de website van Annabelle: www.impuls-podotherapie.nl , door te bellen naar 085-0605450 of een mail te sturen naar info@impuls-podotherapie.nl

 

Sportmassage

Twee keer per week is Paulien Wijffels in onze praktijk voor de (sport-) massages. Paulien heeft een bedrijfje welke zich richt op werkplekbegeleiding, coaching en massage. Zij heeft een zeer brede ervaring bij bedrijven als Waterschap de Dommel en Prodrive Eindhoven (www.prodrive-technologies.com). De combinatie en/of nabehandeling van Paulien is zeer effectief gebleken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.abcworkpro.nl

Maak afspraak