Bij ons werken een chiropractor (Wim Brussee), twee balie-assitentes (Petra van Vught en Antonie Clijnk), een podotherapeute (Annabelle Pont), een sport-masseuse (Paulien Wijffels) en een Personal Trainer (PT). 

Chiropractor Wim Brussee
Wim Brussee is chiropractor sinds 1997, startte zijn eerste praktijk in Den Haag (www.chiropractiewateringseveld.nl), maar verhuisde met zijn gezin in 2010 naar Brabant en richtte daarna zijn huidige praktijk op in Vught. 

Lees meer over Wim .

In 2008 richtte Wim het Cyclolab op. Het Cyclolab is gespecialiseerd in de behandeling van geblesserde wielrenners, het opmeten en optimaliseren van fietsposities en preventieve analyses voor Race /MTB en tijdritfietsers. Het Cyclolab is partner van het METEC-TKH Continental Cycling team, het Alecto Cycling team en het Sport Medisch Centrum van het JBZ in Den Bosch. Wim is als chiropractor verder bekend van de Zesdaagse van Rotterdam.

Metec-logo-2015.png        Alecto-logo.png      Logo-JBZ.png     zesdaagse-Rotterdam.png

petra_balie.jpgBalie-assistentes

In onze praktijk werken twee balie-assistentes, die ons helpen bij het inplannen van de patienten, de telefonie en allerlei administratieve handelingen. Petra van Vught is sinds de start van de praktijk bij ons werkzaam. In haar vrije tijd wandelt ze veel en fietst op haar racefiets.

 

 

Onze tweede assistente is Antonie Clijnk. Zij werkt bij ons als balie-assistente en assisteert ons in het CYCLOLAB. Naast het werk tennist ze en gaat graag naar het theater. 

 

Foto Antonie

 

Podotherapie

20170715-Annabelle-155-kopie.jpg(Sport-) podotherapeute Annabelle Pont heeft al enkele jaren een praktijk in Son en werkt sinds maart 2018 ook in onze praktijk. Annabelle heeft, na jarenlang te hebben gewerkt in de farmaceutische industrie, gekozen voor een andere richting in haar carriere. Ze studeerde podotherapie aan de Hogeschool in Eindhoven, en specialiseerde zich later stadium in de sport-podotherapie.


20170715-Annabelle-11-kopie.jpgAnnabelle is zelf een fanatieke sportster en zeer gemotiveerd om zich voor u in te zetten. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan via de website van Annabelle: www.impuls-podotherapie.nl , door te bellen naar 085-0605450 of een mail te sturen naar info@impuls-podotherapie.nl

 

Sportmassage

Twee keer per week is Paulien Wijffels in onze praktijk voor de (sport-) massages. Paulien heeft een bedrijfje welke zich richt op werkplekbegeleiding, coaching en massage. Zij heeft een zeer brede ervaring bij bedrijven als Waterschap de Dommel en Prodrive Eindhoven (www.prodrive-technologies.com). De combinatie en/of nabehandeling van Paulien is zeer effectief gebleken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.abcworkpro.nl

Maak afspraak