Bij ons werken drie chiropractoren (Wim Brussee, Barbara van de Sande en Tom van der Velden), wij hebben twee balie-assitentes (Petra van Vught en Yolande Groothuis).  

Wim Brussee

Wim Brussee is chiropractor sinds 1997.image00008.jpeg

Hij startte zijn eerste praktijk in Den Haag, maar verhuisde met zijn gezin in 2010 naar Brabant. Daar richtte hij zijn huidige praktijk op in Vught. Lees verder over Wim

 

Barbara van de Sande  Barbara-website-team.jpeg

Barbara van de Sande is geboren in Tilburg en opgegroeid in Eindhoven. Ze is een fanatiek hockeyster (Oranje-Rood in Eindhoven) en daarnaast doet ze graag aan crossfit. Na haar Bachelor Fysiotherapie besloot ze zich verder te specialiseren. Lees verder over Barbara

 

Tom van der VeldenTom-CV.jpg

Geboren en getogen in Veldhoven. Zijn middelbare school tijd heeft hij doorgebracht op het Sint-Joris College in Eindhoven in het LOOT-programma, wat inhoudt dat je topsport kunt combineren met school.

Lees verder over Tom

 

In onze praktijk werken twee balie-assistentes die ons helpen bij het inplannen van de patienten, de telefonie en allerlei administratieve handelingen.

Petra van Vught 

Petra van Vught is sinds de start van de praktijk bij ons werkzaam. In haar vrije tijd wandelt ze veel en fietst op haar racefiets.

Petra-aan-de-balie-1.jpg 

Yolande Groothuis

Sinds 1 oktober 2020 is Yolande bij ons werkzaam. In haar vrije tijd kookt ze graag en wandelt (en traint) ze veel met haar hond. 

205919596_130319322544858_7324794455807396660_n.jpg

 

Pilates

Wij hebben een directe samenwerking met De Pilates Studio Vught in hetzelfde pand. Ze werken met kleine groepen met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Meer informatie

pilates.jpg

Maak afspraak