In 1975 geboren in Rotterdam en sinds 2005 woonachtig in Brabant. Na flink wat omzwervingen.

Als tienjarige word ik gescout door Sparta Rotterdam. Acht jaar lang doorloop ik er de jeugdopleiding en krijg in 1995 een contract. Dit is het begin van mijn carrière als profvoetballer.  Dankzij de kansen en resultaten bij Sparta en Jong Oranje maak ik een transfer naar Vitesse in Arnhem. Een mooie overstap die sportieve successen oplevert. Met het team eindigen we als derde in de eredivisie en spelen we het seizoen erna Europees voetbal.

Door verschillende blessures gaat het voetballen niet altijd zoals gewild. Hier ontstaat ook mijn interesse in revalidatie en het menselijk lichaam.
Ondanks dat, speel ik nog enkele seizoenen in de eredivisie en eindigt mijn carrière op Cyprus. Als mijn contract daar afloopt en ik terugga naar Nederland, kan ik kiezen uit clubs in de eerste divisie. Voor mij geen keuze: het is óf het allerhoogste óf gaan voor een tweede carrière. Het brengt me op mijn dertigste terug de schoolbanken in. Om precies te zijn bij Thim van der Laan in Utrecht.

Sinds 2008 heb ik als algemeen fysiotherapeut gewerkt binnen diverse praktijken. De afgelopen jaren heb ik een expertise ontwikkeld in verschillende behandelmethoden en heb ik me gespecialiseerd in het schoudergewricht. In 2017 kwam ik in aanraking met fasciatherapie. Na intensieve scholing behandel ik vanaf 2021 als fasciatherapeut. Hier lees je meer over wat dat precies inhoudt. Een paar keer per jaar train ik (inter)nationaal fysiotherapeuten in medical taping en het werken met fascia-instrumenten.

Sinds 2008 werk ik als algemeen fysiotherapeut. De afgelopen jaren heb ik een expertise in fasciatherapie ontwikkeld en ben daarnaast specialist omtrent schouderklachten. Een paar keer per jaar train ik (inter)nationaal fysiotherapeuten in medical taping en het werken met fascia-instrumenten.  Meer informatie vind je op mijn website.

  

Afspraak maken