Mevr. Borsje
Ik heb jaren gelopen met pijnklachten rond het bekken tot in het been, daarnaast nekklachten. Ik ben reuma patiente en mij werd door de specialist geadviseerd te gaan lopen met een stok. Verder had hij het over een operatie in de toekomst. Hier wilde ik nog niet aan toe geven. Via via kreeg ik te horen van de praktijk van Dhr. Brussee. Hij heeft mij uitgelegd dat rheuma patienten in de acute fase niet worden behandeld, maar zodra patiënten hier doorheen zijn worden zij met specifieke behandeltechnieken wél behandeld. Ik ben inmiddels 10 behandelingen verder en loop weer als een kieviet. Natuurlijk heb ik nog regelmatig problemen door de rheuma, maar de stok is (vooralsnog) niet nodig. Omdat het een natuurlijke behandelwijze is zou ik het iedereenaan kunnen raden. Bij mij is een operatie in de toekomst wellicht niet nodig.
 
Mevr. G. Sl. Te Monster
Voordat ik bij praktijk chiropractie Brussee kwam ging het met mij niet zo goed. Ik had tijdens mijn jeugd een nekhernia opgelopen en had daardoor al jaren last van nekpijn en hoofdpijn. In een later stadium is in mijn lage rug ‘een scheve wervel’geconstateerd en was al jaren bij een fysiotherapeut onder behandeling. Ik kwam bij Dhr. Brussee via een familielid. Dhr. Brussee heeft mij uitvoerig onderzocht een aanvullend mijn medische gegevens opgevraagd. Sinds ik onder behandeling ben heb ik (sinds 20 jaar!) geen hoofdpijn meer wat een wonder is. De lage rugpijn is verdwenen. Mijn nek is nog wel eens stijf, maar ik kom nu om de 3 maanden voor een controlebehandeling. Ik zou een ieder aanraden naar de chiropractor te gaan omdat ik na vele jaren reguliere behandelingen nu wel resultaat heb.

Mevr. H.J.M. Bakker, Wateringen
Ik had voordat ik bij de chiropractor kwam erg veel last van mijn nek en lage rug. Ik ben in het verleden geopereerd aan een hernia. Voordat ik in deze praktijk kwam kon ik slecht mijn hobbies uitvoeren (spinningwiel, etc). Na een maand onder behandeling te zijn geweest was ik er veel beter aan toe. Mijn hobbies kan ik intussen weer met veel plezier doen. Mijn advies voor andere mensen is dat je  niet te lang moet wachten om naar de chiropractor te gaan. In mijn geval heb ik sterk het vermoeden dat die operatie voor mijn hernia dan niet uitgevoerd had hoeven te worden. Chiropractie: doen.
 
Mevr. N. HvH
Geweldig dat ik gegaan ben naar deze praktijk. Ik had ruim 6 jaar last van mijn rechter schouder. Was al bij de orthopeed en later bij de euroloo geweest. De een dacht dat het vanuit de schouder kwam (peesontsteking) de ander dacht dat het vanuit de nek kwam (hernia). Ben toen in die jaren bij een fysiotherapeut geweest en later bij een Mensendieck therapeute. Ik had zelf langdurig getraind in de fitnesszaal, maar niets verlichtte mijn klachten. Na al die jaren kwam ik bij deze praktijk terecht en ben inmiddels een jaar verder. In het begin kwam ik 2 keer per week en daarna is de behandeling afgebouwd. Ik ga nu zonder pijn door het leven! Ik train inmiddels weer en dit houdt mijn situatie stabiel. Ik ben ze zeer dankbaar.
 
Dhr. A. V. te Monster
Tien jaar lang had ik problemen van tintelingen in beide handen. Ik had altijd gewerkt als kweker en veel mijn schouders belast. Dhr. Brussee vertelde mij dat de zenuwen naar de handen werden bekneld aan de voorzijde van de schouderkop. Een zogenaamd ‘Thoracic outlet syndroom’. Ondanks jaren therapie bleek chiropractie er nu wel wat aan te kunnen doen. Fantastischkan ik in ieder geval weer van mijn pensioen gaan genieten.
 
Dhr. M., ’s-Gravenzande
Na jaren getobd te hebben met sportblessures voornamelijk aan mijn enkel en heup kwam ik bij chiropractie Brussee terecht. Hier bleken zij binnen de chiropractie op sport te zijn gespecialiseerd. Niet alleen mijn enkels en bekken werden onderzocht, maar mijn hele wervelkolom en de coördinatie van de spieren rond de benen en bekken. Ik kan na een intensief programma van 2 maanden na jaren weer sprinten!
Komend jaar ga ik opnieuw probereb de marathon te gaan lopen.
 
Dhr.R, Den Haag
Al jaren rij ik schaatsmarathons bij de B-amateurs. Bij de bochten kon ik geen druk meer opbrengen op mijn linker voet, en op het rechte stuk maakte ik mijn slag niet meer goed af. Dit bleek nadat ik met Dhr. Brussee hierover had gesproken allemaal te zijn ontstaan na een val enkele jaren geleden. Ik presteerde na die val al minder, maar legde de relatie tussen mijn problemen en de val niet. Na een maand ging het al beter en heb sindsdien al weer veel wedstrijden en de alternatieve Elfstedentocht (Zweden) erop zitten. Ik raad elke sporter aan naar chiropractie Brussee te gaan.

Dhr. van I, uit Oisterwijk
Zeer professioneel en klachten zijn verholpen.
Ik ben geholpen door Tom die de tijd neemt om goed te luisteren naar het verhaal en het probleem. En aan de hand daarvan een plan maakt om het op te lossen. Zeer tevreden over Tom en de gehele praktijk! (12-10-2021)
 
Mevrouw van S, uit Oisterwijk (behandeld door Tom)
Tot op heden een hele prettige ervaring en er wordt echt de tijd genomen voor je. Ook voelde ik me gehoord en er trad snel al verbetering op! (1-10-2021)
 

Dhr. H, uit Vught
Prettige omgang en super geholpen
Al jaren loop ik met rug- & nekklachten en heb ik meerdere fysiotherapeuten bezocht. Wim en zijn collega’s hebben mij van mijn klachten af geholpen in slechts enkele behandelingen!  (30-9-2021)

Mevr van L. uit Vught (chronische lage rugpijn)
Al meer dan 10 jaar was ik rugpatient. Tal van behandelingen zoals fysiotherapie, mensendieck en pijnstillers hielpen mij niet. In 2015 kreeg ik een rugbrace aangemeten bij de afdeling orthopedie en kon ik niet meer lopen zonder stok of rollator. Uiteindelijk werd nog een MRI gemaakt en werden 4 stenoses gevonden, een hernia en enkele versleten tussenwervelschijven. Op de pijnpoli werden meerdere pijnblokkades geplaatst, maar ook deze werkten niet of slechts enkele dagen. Nadat men mij morfine wilde gaan voorschrijven ben ik daar gestopt en besloot ik een keer naar een chiropractor te gaan. Na een uitgebreid lichmelijk onderzoek werd me heel duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden bij mij zouden zijn. Mij werd eerlijk verteld wat ik kon verwachten, een volledig herstel zou niet meer mogelijk zijn, maar wel een sterke pijnreductie. Stap voor stap werd met rustige behandeltechnieken gewerkt aan herstel. Daarnaast kreeg ik gerichte oefeningen en leerde ik mijn grenzen kennen.

Na 8 behandelingen gebruik ik geen stok of rollator meer. Ik loop nu per dag rondjes van 3-4 km en doe weer mee aan tal van activiteiten. Ik heb weer voor het eerst in tijden een vakantie geboekt en ben gewoon weer een blij mens!! Voorlopig wil ik voor een nabehandeling terug komen. Chiropractie een echte aanrader!

Mevr van B. 54 jaar (hernia): In 2001 ging het niet goed met mij vanwege een hernia. Ik kreeg het advies van een specialist dat ik enkel en alleen zou genezen na een operatie, maar ik wilde geen operatie, teveel risico. Toen kwam gelukkig Wim Brussee op ons pad en na ongeveer 16 behandelingen en begeleiding met oefeningen ben ik 'De Koningin' te rijk, want ik functioneer goed. Waarom ik chiropractie zou aanraden? Omdat het voor mij fantastisch is geweest, maar je dient ook zelf mee te werken en bewegen, niet na een behandeling denken: 'zo ik ga zitten en ik ben behandeld, dus de pijn dient over te gaan'. (meer info hernia)

Dhr. van H. uit Den Bosch (rugklachten na een meniscus-operatie): Ik kreeg na een meniscusoperatie aan mijn rechter knie, pijnklachten in de lage rug links. Chiropractor Brussee vond een blokkade in de lage rug die naar zijn mening ontstaan was door het langdurige lopen met krukken. Wat mij erg beviel was de uitgebreide analyse voordat de chiropractor aan het werk ging. Na 5 behandelingen had ik al geen pijn meer in de rug en de strekking in mijn geopereerde knie verbeterde aanzienlijk. De hamstringspier was zo star geworden door mijn kniepijn van voor de operatie, dat deze een scheefstand van het bekken had veroorzaakt. Ik ben inmiddels pijnvrij en tennis weer wekelijks. Ik laat de chiropractor 2 keer per jaar mijn rug controleren, net zoals mijn gebit bij de tandarts.

 

Afspraak maken