Dhr. van I, uit Oisterwijk: Zeer professioneel en klachten zijn verholpen.
Ik ben geholpen door Tom die de tijd neemt om goed te luisteren naar het verhaal en het probleem. En aan de hand daarvan een plan maakt om het op te lossen. Zeer tevreden over Tom en de gehele praktijk! (12-10-2021)
 
Mevrouw van S, uit Oisterwijk (behandeld door Tom): Tot op heden een hele prettige ervaring en er wordt echt de tijd genomen voor je. Ook voelde ik me gehoord en er trad snel al verbetering op! (1-10-2021)
 

Dhr. H, uit Vught: Prettige omgang en super geholpen
Al jaren loop ik met rug- & nekklachten en heb ik meerdere fysiotherapeuten bezocht. Wim en zijn collega’s hebben mij van mijn klachten af geholpen in slechts enkele behandelingen!  (30-9-2021)

Mevr van L. uit Vught (chronische lage rugpijn): Al meer dan 10 jaar was ik rugpatient. Tal van behandelingen zoals fysiotherapie, mensendieck en pijnstillers hielpen mij niet.

In 2015 kreeg ik een rugbrace aangemeten bij de afdeling orthopedie en kon ik niet meer lopen zonder stok of rollator. Uiteindelijk werd nog een MRI gemaakt en werden 4 stenoses gevonden, een hernia en enkele versleten tussenwervelschijven. Op de pijnpoli werden meerdere pijnblokkades geplaatst, maar ook deze werkten niet of slechts enkele dagen. Nadat men mij morfine wilde gaan voorschrijven ben ik daar gestopt en besloot ik een keer naar een chiropractor te gaan. Na een uitgebreid lichmelijk onderzoek werd me heel duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden bij mij zouden zijn. Mij werd eerlijk verteld wat ik kon verwachten, een volledig herstel zou niet meer mogelijk zijn, maar wel een sterke pijnreductie. Stap voor stap werd met rustige behandeltechnieken gewerkt aan herstel. Daarnaast kreeg ik gerichte oefeningen en leerde ik mijn grenzen kennen.

Na 8 behandelingen gebruik ik geen stok of rollator meer. Ik loop nu per dag rondjes van 3-4 km en doe weer mee aan tal van activiteiten. Ik heb weer voor het eerst in tijden een vakantie geboekt en ben gewoon weer een blij mens!! Voorlopig wil ik voor een nabehandeling terug komen. Chiropractie een echte aanrader!

Mevr van B. 54 jaar (hernia): In 2001 ging het niet goed met mij vanwege een hernia. Ik kreeg het advies van een specialist dat ik enkel en alleen zou genezen na een operatie, maar ik wilde geen operatie, teveel risico. Toen kwam gelukkig Wim Brussee op ons pad en na ongeveer 16 behandelingen en begeleiding met oefeningen ben ik 'De Koningin' te rijk, want ik functioneer goed. Waarom ik chiropractie zou aanraden? Omdat het voor mij fantastisch is geweest, maar je dient ook zelf mee te werken en bewegen, niet na een behandeling denken: 'zo ik ga zitten en ik ben behandeld, dus de pijn dient over te gaan'. (meer info hernia)

Dhr. van H. uit Den Bosch (rugklachten na een meniscus-operatie): Ik kreeg na een meniscusoperatie aan mijn rechter knie, pijnklachten in de lage rug links. Chiropractor Brussee vond een blokkade in de lage rug die naar zijn mening ontstaan was door het langdurige lopen met krukken. Wat mij erg beviel was de uitgebreide analyse voordat de chiropractor aan het werk ging. Na 5 behandelingen had ik al geen pijn meer in de rug en de strekking in mijn geopereerde knie verbeterde aanzienlijk. De hamstringspier was zo star geworden door mijn kniepijn van voor de operatie, dat deze een scheefstand van het bekken had veroorzaakt. Ik ben inmiddels pijnvrij en tennis weer wekelijks. Ik laat de chiropractor 2 keer per jaar mijn rug controleren, net zoals mijn gebit bij de tandarts.

Afspraak maken